Taloushallinto palveluita jo vuodesta 1979
+358 9 618 881
AST - Accounting Services TilimaticSoita meille: +358 9 618 881

IT-palvelut

AST IT Services on asiakkaan kokonaisvaltainen ATK-asiantuntija ja kumppani. Voit valita palveluistamme juuri tarvitsemasi tai antaa kaikki IT-asiat hoidettavaksemme. Lue lisää tästä.

ATK-laitteistojen ja sovellusten myynti Lue lisää »

Saat kauttamme kaikki tarvitsemasi laitteistot ja toimistosovellukset toimitettuna tai noudettuna. Tilaamalla Avaimet käteen ‐palvelumme, saat laitteiston toimintavalmiina ja paikalleen asennettuna.

IT-ylläpito Lue lisää »

Ylläpitosopimus tarjoaa pk-yrityksille oman IT-tukipalvelun. Sopimuksessa sovitaan ATK-ympäristön työtehtävistä ja vastuualueista. Asiakkaan ATK-ympäristö kartoitetaan, minkä perusteella luodaan laiterekisteri ja kuva ympäristöstä. Kartoituksen avulla ympäristö tulee nopeammin tutuksi ja samalla voidaan ennaltaehkäistä ongelmia. Työasemat ja kannettavat voidaan asentaa työasemamallin mukaan, jolloin jokaisessa koneessa on sama kokoonpano.

Tukipalvelut Lue lisää »

Lähitukeemme kuuluu esimerkiksi palvelimien, työasemien ja verkkolaitteiden ylläpito yrityksesi tiloissa. Hoidamme sekä laitteiden että ohjelmistojen asennukset ja päivitykset kokonaisvaltaisesti. Lähituki opastaa tekniikan käytössä, ja tarvittaessa luomme myös asiakaskohtaiset ohjeet. Ongelmatilanteissa tukipyynnön voi lähettää HelpDeskiimme, jonka kautta pyrimme ratkaisemaan tilanteen mahdollisimman nopeasti. Voimme käyttää myös TeamViewer Quick Support -palvelua, jonka avulla pystymme muodostamaan etäyhteyden tietokoneellesi internet-yhteyden yli paikasta riippumatta.

Tietoturvariskien arviointiohjelma Lue lisää »

Teemme yrityksille tietoturvariskien arviointia. Ohjelmamme avulla selvität ulkoiset ja sisäiset uhat, saat paremman kuvan yrityksesi tietoturvatasosta sekä opit tuntemaan häiriöiden vaikutukset liiketoimintaasi ja asiakkaisiisi. Kartoituksen avulla tehdään toimintasuunnitelma (DRP/BCP), jonka avulla varaudutaan ongelmatilanteisiin sekä selvitään häiriötilanteista nopeammin.