Taloushallinto palveluita jo vuodesta 1979
+358 9 618 881
AST - Accounting Services TilimaticSoita meille: +358 9 618 881

HR-palvelut ja palkkahallinto

Henkilöstö- ja palkkahallinnon ulkoistamalla säästät omaa työaikaasi. Lisäksi voit luottaa siihen, että paikallisia säännöksiä, työehtosopimuksia ja verolainsäädäntöä noudatetaan.

AST Human Resources Lue lisää »

Pienissä ja keskisuurissa yrityksissä ei välttämättä ole mahdollisuutta henkilöstöalan osaajan vakituiseen työllistämiseen. Henkilöstöosaamisen tarve voi olla muutama päivä kuukaudessa tai vaikeissa muutostilanteissa jopa päivittäin. Voit koota palveluistamme organisaatiollesi sopivan kokonaisuuden. Autamme myös yksittäisissä työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissänne.

HR Helpdeskimme vastaa rekrytointiin, työsuhteeseen ja koulutuksiin liittyviin kysymyksiin ja toimii esimiesten tukena työsuhdeasioissa.

HR-ammatilaisemme huolehtivat myös esimerkiksi yritysten työterveydenhuollon sopimuksista, Kela-asioinnista, eläkkeistä ja vakuutuksista. Hoidamme työsuhteen elinkaaren hallintaa, johon kuuluvat uusiin työntekijöihin liittyvät paperityöt, sopimukset, työsuhteen aikaiset tapahtumapäivitykset sekä lähtevien työntekijöiden hallinnointi.

Tehtäviimme kuuluvat myös HR-henkilöstökäsikirjan ja lakisääteisten suunnitelmien ja dokumenttien kokoaminen, informaation ylläpito ja päivitys. Nämä tehdään yrityksen toimintamallin perusteella. Päätösten tueksi varmistamme aina, että ajankohtaisia lakeja ja säädöksiä noudatetaan.

Palkkahallinto Lue lisää »

Palkkahallinnon palvelukokonaisuudessa tarjoamme itse palkanlaskennan lisäksi myös matkalaskujen käsittelyn, työ- sekä loma-ajan seurannan ja vuosittaisen viranomaisraportoinnin palveluita.

Työaikalaki, eri alojen työehtosopimukset sekä yhteydenpito vakuutusyhtiöistä aina ammattiliittoihin, Kelaan ja muihin viranomaisiin on osa työtämme. Työvälineinä käytettävät järjestelmät ovat alansa monipuolisimpia ja niiden ylläpito ajan tasalla kuten myös henkilöstön koulutus. Raportointimahdollisuudet ovat laajat ja liittymiä eri HR-, työajanseuranta- sekä kirjanpito-ohjelmiin kehitämme tarpeen vaatiessa.

Voit valita täysin ulkoistetun palvelun tai neuvotella kanssamme yrityksellenne sopivan mallin. Palvelumme takana ovat ammattitaitoiset, joustavat sekä helposti tavoitettavat palkanlaskijat.

MIKSI VALITA AST?

1

Me olemme aito kumppanisi. Istumme samalla puolella pöytää kanssasi. Tarjoamme sinulle juuri sitä ja vain sitä, mitä liiketoimintasi tarvitsee kukoistaakseen.

2

Tarjoamme saman katon alla tilitoimiston, IT-asiantuntijan sekä alan parhaiden ammattilaisten konsulttipalvelut. Monivuotinen ja monipuolinen kokemuksemme auttaa löytämään sinulle parhaiten soveltuvat ratkaisut.

3

Olemme aidosti kansainvälisiä. Kielitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua omalla kielelläsi. Laaja verkostomme takaa, että saat tarvitsemasi avun maasta tai maanosasta riippumatta.