Redovisningstjänster sedan 1979
+358 9 618 881
Suomi  l  English
AST - Accounting Services TilimaticRing oss: +358 9 618 881

EKONOMIFÖRVALTNING

AST erbjuder alla ekonomiförvaltningstjänster som ditt företag behöver under ett och samma tak.

LÖNEADMINISTRATION OCH HR

AST hjälper ditt företag i behov som gäller löne- och personaladministration.

IT-TJÄNSTER

AST hittar IT-lösningar som lämpar sig för ditt företag och tillhandahåller kontinuerligt stöd.

INFORMATION OM OSS

AST är mer än en redovisningsbyrå. Vi erbjuder förutseende redovisnings- och rådgivningstjänster samt IT-tjänster som är helt skräddarsydda efter företagets behov. Vi sköter om ekonomiförvaltningen i ditt företag med 40 års erfarenhet för att du ska kunna fokusera på din kärnverksamhet.
Läs mer om AST »

BLI KUND HOS OSS

Som vår kund drar du nytta av ingående förståelse för affärsverksamhet och problemlösningsförmåga. Alla våra kunder får en utsedd kontaktperson och tillgång till expertisen i hela vår team.
Läs mer om att bli kund »

TA KONTAKT

Email:
Tel:+358 9 618 881
Adress:Malmgatan 16, (Voimatalo) 6:e vån, FI-00100 Helsingfors, Finland
Kontakta AST »

VARFÖR VÄLJA AST?

1

Vi är din partner. Vi sitter på samma sida om bordet som du. Vi erbjuder dig exakt det och endast det som din affärsverksamhet behöver för att blomstra.

2

Vi tillhandahåller en redovisningsbyrå, IT-tjänster och konsulttjänster av de kunnigaste yrkesmänniskorna inom branschen under samma tak. Vår långa och mångsidiga erfarenhet hjälper till att hitta de lösningar som lämpar sig bäst för dig.

3

Vi är genuint internationella. Våra språkkunniga medarbetare betjänar dig på ditt eget språk. Vårt omfattande nätverk garanterar att du får den hjälp som du behöver, oavsett land eller världsdel.