Taloushallinto palveluita jo vuodesta 1979
+358 9 618 881
AST - Accounting Services TilimaticSoita meille: +358 9 618 881

Taloushallinnon palvelut

AST tarjoaa kattavan valikoiman laskentatoimen palveluja yrityksen perustamista koskevasta neuvonnasta vuotuisten ja määräaikaisten talousselvitysten valmisteluun. Varmistamme, että yritykselläsi on tarvittavat tiedot oikeiden liiketoimintapäätösten tekemiseen. Koko asiakaspalvelumme perustuu liiketoimintasi syvälliseen ymmärtämiseen.

Asiantunteva henkilöstömme tarjoaa laadukkaita taloushallinnon palveluja Helsingin keskustassa. Web-pohjaisten palveluidemme avulla voit hoitaa päivittäiset taloushallinnon rutiinit joustavasti etänä verkon kautta.

Laskentatoimi Lue lisää »

Laskentatoimen palveluihimme kuuluvat kirjanpito, raportointi, laskutus, reskontrat, maksupalvelut, tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Voimme tarjota kattavan, täysin valmiin ratkaisun yrityksesi ulkoistettuna talousosastona tai toimittaa ohjelmiston ja tarjota tukea itsenäisesti hoidettavaa taloushallintoa varten.

Palvelemme kansainvälisiä asiakkaitamme myös lakisääteiseen laskentatoimeen, esimerkiksi IFRS-standardeihin perustuvaan laskentatoimeen ja sisäiseen laskentatoimeen liittyvissä asioissa.

Laadimme myös vuositilinpäätöksiä, kuukausitilinpäätöksiä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä muita taloudellisia selvityksiä.

Veropalvelut Lue lisää »

Ennakoiva, ympärivuotinen verosuunnittelu auttaa optimoimaan yrityksesi tuloksen myös verotusmielessä. Veropalveluihimme kuuluvat verosuunnittelu ja tarvittaessa yhteydenpito veroviranomaisen kanssa sekä verosäännösten noudattaminen, mukaan lukien Suomen verolainsäädännön mukaiset vuosi- ja kuukausi-ilmoitukset.

Ulkomaisille asiakkaillemme tarjoamme myös veroedustusta ja ALV-edustusta ja sähköisen verotilin ylläpitoa.

Konsultointi Lue lisää »

Jos tarvitset apua yrityksen perustamisessa, etsit tietoa työmarkkinoiden säännöistä tai haluat saada parhaan mahdollisen hyödyn verosuunnittelusta, autamme mielellämme. Analysoimme tilinpäätöksiä, suosittelemme uudelle yritykselle sopivaa yritysmuotoa ja ehdotamme vero- ja kirjanpitoratkaisuja.

Sihteeripalvelut Lue lisää »

Tarjoamme monipuolisia sihteeripalveluja, joiden avulla käytännön järjestelyt sujuvat vaivattomasti. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi tilapäisen tai pysyvän laskutusosoitteen järjestäminen, c/o-osoitteen järjestäminen viranomaisia varten sekä postin edelleenlähetys. Näistä palveluista hyötyvät varsinkin kansainväliset asiakkaamme. Lisäksi voimme huolehtia kaupparekisteritietojen ylläpidosta, yleisimpien pöytäkirjojen kirjoittamisesta ja ostolaskujen käsittelystä. Myös kokoustilojen järjestäminen hoituu kauttamme.

Ohjelmistot Lue lisää »

AST käyttää uusimpia ohjelmistoja ja pilvipohjaisia ratkaisuja tarjoamaan kattavia reaaliaikaisia taloushallintopalveluita kaikenkokoisille yrityksille. Paperitonta sähköistä taloushallintoa helpottaa erilaisten laskentatoimen tehtävien, kuten palkanlaskennan, matkakustannusten ja laskujen hallinnan sekä viranomaisille ilmoittamisen sijaintipaikasta riippumatta.

Reaaliaikaisten ja arkistoitujen tietojen saatavuus 24/7 lisää kykyäsi tehdä tärkeitä päätöksiä, johon voit luottaa, mikä puolestaan lisää yrityksen kasvua ja kehitystä.

MIKSI VALITA AST?

1

Me olemme aito kumppanisi. Istumme samalla puolella pöytää kanssasi. Tarjoamme sinulle juuri sitä ja vain sitä, mitä liiketoimintasi tarvitsee kukoistaakseen.

2

Tarjoamme saman katon alla tilitoimiston, IT-asiantuntijan sekä alan parhaiden ammattilaisten konsulttipalvelut. Monivuotinen ja monipuolinen kokemuksemme auttaa löytämään sinulle parhaiten soveltuvat ratkaisut.

3

Olemme aidosti kansainvälisiä. Kielitaitoinen henkilökuntamme palvelee sinua omalla kielelläsi. Laaja verkostomme takaa, että saat tarvitsemasi avun maasta tai maanosasta riippumatta.